Velkommen til vores barfodsverden

Hvor er det dejligt, du er her. Vi har gjort os umage for at skabe et sted, det er værd at besøge.

Siden du er kommet her for at læse om, hvem vi er, vil vi starte med en præsentation. 

Monica og Simon

Simon er et fantastisk menneske med stor indlevelsesevne og entusiasme. Han er den slags person, der kan lide at dygtiggøre sig, og har han først besluttet sig for at gennemføre noget, bliver det altid gjort ordentligt og med stor omhyggelighed. Hans største ønsker er at leve et bæredygtigt liv.

Monica er et ærligt og kærligt menneske og mor med stort M. Hun får idéer og får ting til at ske, og når hun kaster sig ud i et nyt projekt, bliver det gennemført med stort engagement. Hendes største ønske er at bruge sit liv på noget meningsfuldt. 

På mange måder tænker vi ens, og på mange måder gør vi slet ikke. Vi komplementerer hinanden godt.

Vi er helt almindelige, helt særlige mennesker med den samme drøm. Og vi håber sådan at kunne dele den med dig. 

Monica og Simon fra Barfodsverdenen

Hvor møder I os?

Simon er ham du møder, hvis du kommer til Kolding og prøver sko. Monica vil du primært møde online – bag hjemmesiden eller på sociale medier. Vi er begge til rådighed for kundeservice.

Mission og vision for fremtiden

Dine fødder er skabt til bevægelse.
Du er skabt til bevægelse.

Vores mission med Barfodsverdenen er at udbrede kendskabet til barfodssko. At gøre det lettere tilgængeligt for alle, og at gøre det nemmere at finde og bestille de sko, der passer bedst til dine fødder. 

Ingen bør gå i for små sko (!), når vi lever i den verden, vi gør. 

Fremtidsvisionen er et stort og bredt udvalg af barfodssko til hele familien og til alle fodtyper. Så alle har mulighed for at finde det perfekte par sko hos os. Men vi kan ikke starte på toppen af bjerget, så vi håber, du vil gå den lange vej sammen med os. Det betyder til gengæld også, at der er plads til at blive hørt og plads til at få indflydelse på vores kommende udvalg. Vi vil altid gerne have idéer, kommentarer og feedback, så du er meget velkommen til at skrive til os. Send os en besked >> Klik her

Vi er kun så stærke, som vi er sammen.

LÆS HVORDAN DU KOMMER I GANG MED BARFODSSKO

CSR og bæredygtighed

Som en nystartet og lille virksomhed, er det begrænset hvad vi kan gøre og have indflydelse på. Det faktum at vi sælger fysiske produkter, er jo ikke i sig selv særligt bæredygtigt, men de fleste mennesker skal nu engang bruge sko, og så kan vi lige så godt sælge dig den bedste slags. 

Vi går op i at finde produkter af høj kvalitet, der kan tåle at blive brugt. Vi ønsker ikke at opfordre til unødvendige indkøb, og anbefaler at der kun bliver købt det antal sko, der er brug for. Ikke mere. F.eks. Når de gamle er slidt op, eller hvis der er brug for en ny størrelse til voksende fødder. 

Når vi kigger efter nye skomærker vil vi meget gerne undersøge alle led af deres produktion og vi vil også gerne vælge mærker, der gør en positiv forskel i deres lokalsamfund eller for miljøet. Men på nuværende tidspunkt viser det sig at være en meget svær opgave, så hvis du ligger inde med information om gode mærker med en bæredygtig og socialt ansvarlig profil, så hører vi gerne fra dig. Kontakt os her.

Genbrug og minimalisme

Når vi sender skoene hjem til dig, bruger vi så lidt indpakning som muligt. Du kan også opleve at få indpakning, der har været brugt før, da vi ønsker at genbruge så meget materiale som muligt. 

Køber du skoene direkte på vores lager, får du ingen pose med hjem. Så husk et net, hvis du skal handle meget.
Vi tilbyder heller ikke forfriskninger i engangskrus eller kaffe lavet på små engangskapsler. Hvis du er tørstig eller har lyst til en kop kaffe, kan du få et rigtigt krus eller glas med vaskeægte postevand eller hjemmelavet kaffe. 

Vi har gjort os umage for at skabe et sted, hvor du kan få hjælp til at finde det rette par sko i første forsøg, men vi kan desværre ikke garantere det. Til gengæld har vi gjort det nemt for dig at returnere og bytte dine varer. Læs mere om returnering >> klik her

SE VORES UDVALG AF BARFODSSKO HER

Hvordan gik det til, at to almindelige mennesker åbnede en skobutik med barfodssko?

Altså, egentlig er vi også stadig lidt i tvivl og måske en smule i chok over, hvad vi har gang i. Bare et halvt år før vi åbnede Barfodsverdenen, var der ingen af os, der i vores vildeste fantasi havde regnet med, at vi ville stå her i dag. 

Det startede en blæsende efterårsdag, hvor jeg, Monica, (igen) brokkede sig derhjemme over hvor besværligt det er at finde gode vinterstøvler til børnene. Alle jer der har stået i samme situation ved helt sikkert, hvad jeg taler om. Måske skete der det, at manden i huset blev træt af at høre på alt det brok om besværlige barfodssko, det må stå hen i det uvisse, men han slyngede i hvert fald ud, at jeg da bare skulle åbne min egen skobutik.

Det rigtigt besværlige ved barfodssko er, at det er svært at finde den rette størrelse, det er svært at finde den rette sko til ens fodtype og det er svært at finde ud af, hvor de sko efterfølgende kan bestilles. Det hele er faktisk rigtig besværligt, og det hjælper ikke, at man ofte ender med at bestille fra en mere eller mindre obskur udenlandsk webshop og krydse fingre for, at bare ét af de fire bestilte par vil passe sådan nogenlunde. 

Kender du det, at noget sagt i sjov kan blive hængende og bliver ved med at rumstere? For det var præcis det, der skete. Pludselig var der en masse bolde i luften, og på magisk vis landede de på det samme sted og blev til Barfodsverdenen.

Barfodsverdenen blev til i erkendelsen af, at hvis vi ser et problem uden en tilfredsstillende løsning, må vi lave den selv.